Thursday, March 24, 2011

Pazintis su Patagonia.

Siandien ir vakar, pasikinke savaji VW Gol, narseme po Bariloches apylinkes.

Vaziavome 7 ezeru keliu ir legendiniu Ruta 40, cia kaip Amerikoje Route 66, ar panasiai. Sis kelias driekiasi nuo Bolivijos sienos iki par Argentinos pietu, tai kazkur 5000 km. Vaizdai sunkiai apipasakojami, pakeliui ezerai keite ezerus, juos upes, mazi miestukai, o visa tai apsupta nuostabaus grozio Andu kalnais. Miesteliai cia jaukus, bet labai turistiniai, visa laime, kad siuo laiku zmoniu cia maziau, anslagas prasideda su slidinejimo sezono pradzia.
Kas suteikia siems miesteliams zavesio, tai gausybe zydinciu roziu krumu. Dar, cia gyvena tokios zalios papugeles, kurios, kaip ir priklauso papuginiu seimos pauksciams, labai garsiai rekia.
Siandien kilome i kalna, nuo kurio atsiveria fantastiski vaizdai, kurie yra itraukti i koki tai graziausiu pasaulyje vaizdu topa, pamatyti tikrai verta, tik labai gaila, kad kalnu virsunes denge debesys, kurie, kaip tycia, dabar jau prasisklaide...nors imk ir grizk ;)
Ka gi, dedu nuotraukas is siu apylinkiu, taip pat idedu keleta foto is BA ir Recoletos i pries tai esancius irasus, nes del techniniu problemu negalejau to padaryti anksciau.




Siandien vakare isvykstame i Trelew, kur pazindinsimes su vietine fauna, pingvinais, orkomis, juru liutais, ruoniais. Labai tikimes, kad autobusas bus komfortiskas ir sedynes transformuosis i patogius gultus (bent taip kalba vaziave), nes laukia 12 val. kelione.
O dabar, turedami siek tiek laisvo laiko, eisime paieskoti senbernaru, kurie cia, Barilocheje, yra idarbinti ir nesioja kazkokias statinaites, bandysime aiskintis kas jose. Taip pat jie dar ir uzdarbiauja pozuodami nuotraukoms.



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home